Tack!

Där tog kampanjen slut och ni lyckades samla in 11 916 euro, drygt 111 000 kronor. Det räcker till:

  • Snabbstartsregler
  • Stridskortsillustrationer
  • Referenskort i regelboken
  • Digitala klan- och rollformulär
  • 8 startmiljöer
  • 4 odjur
  • 4 upplåsta add-ons

… och förstås ett helt fantastiskt rollspel!

Det roligaste är att det är ett nytt varumärke som har lyckats komma upp till de här nivåerna, inte en nyutgåva av ett etablerat rollspel.

Hjältarna är förstås ni som har vågat ta steget att crowdfunda! Utan er så hade Järn varit dömt till att bli en liten print-on-demand-produkt som bara säljer några tiotal exemplar på konvent. Genom ert engagemang har Järn tagit sin plats bland de stora rollspelsvarumärkena i Sverige. Järn är ert rollspel nu lika mycket som mitt.
Så vad händer nu? Den här veckan händer inte så mycket, för jag åker på bröllop (inte mitt eget, dock) under veckoslutet.

Sedan händer desto mer. Nästa vecka ska vi sammanställa listor med alla crowdfundare och vad ni har beställt. Vi färdigställer vi ett korrekturmanus för en korrekturvända till – och vi skickar även ut korrekturet till dem som fundat på nivån Skald, Kämpe, Hövding och Klanhjälte. Instruktioner till er som har Gryningsversionen skickas också då. Vi beställer tärningar.

Strax därefter kommer vi också att skicka ut ett särskilt korrektur på tack-till-listan, så att ni får möjlighet att se om ni står med på rätt sätt och att vi inte missar någon. Vi kontaktar Klanhjältarna och bygger rollpersoner med dem för snabbstartspaketet.

Under juli sammanställer vi resultatet av korrektur och gör ett tryckoriginal som åker till tryckeriet. I samband med det kommer den slutliga PDFen till Skalder, Kämpar, Hövdingar och Klanhjältar.

Vi kommer också att slutföra stridskort, rollpersonsjournaler, sejder och referenskort och få dem tryckta, och målet är att packa och skicka så att ni har era spel i slutet på augusti.

Och sen ska vi börja producera extramål-PDFer och kampanjbok! Men nu ligger fokus på grundboken och dess tillbehör.

Kan något gå fel? Självklart kan det det – vi har några externa beroenden som vi inte kommer undan och det finns alltid risken att något tekniskt strul inträffar. Vi har tagit höjd för detta i vår tidsplan, men blir det för mycket strul så kan tidsplanen spricka. I så fall hör vi av oss.

Från djupet av mitt hjärta, tack för att ni har hjälpt till att göra Järn till ett fantastiskt rollspel!

– Krille


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: